Foto: Christian Belgaux

Tempelridderdans med hunden «ISIL»: Stemningsrapport fra Oslo Pet Show

Telenor Arena, lørdag 13. september. Vi har siklet på programmet i dagesvis: Kaninhoppekonkurranse, profesjonelle hundedansere, cowboyshow, foredraget «Hva sier katten?», papegøyer, alpakka, fem hundre rasekatter…  I tillegg har vi av presseansvarlig blitt lovet at både Bertine Zetlitz OG musikkprodusenten Rykinnfella skal være på plass. SE OGSÅ: BILDESERIE FRA OSLO PET SHOW Alle var imidlertid ikke like entusiastiske som oss. Dyrevernalliansen hadde i forkant oppfordret til boikott av arrangementet, blant annet fordi flere av dyrene som oppholdt seg i Telenor Arena denne helgen er byttedyr. Gnagere, kaniner, fugler og reptiler opplever det som ekstremt stressende å holdes i nærheten av arter som […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.