Spilleliste: Topp enogtjue deppelåter

Akk faen, har du merket hvordan naturen driver og DAUER der ute? Har du sett stilen til det ene treet du kan skimte fra den lille luken i drittkåken din? Det ser ikke lyst ut! :( Har du merket hvordan du har begynt å nikke til statuer og hunder og duer og greier utti offentligheten der, fordi du rett og slett ikke klarer å ta kontakt med andre mennesker lenger? Du er deppa, min venn. Du sliter med et sesongbasert serotoninunderskudd. Det er brutalt, men det er slik det funker når man er menneske. MEN: det fins trøst. Vi har […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X