Regissørene av Afzelius-dokumentaren mente musikken hans var «trasig»

- Jeg syntes det var forferdelige sanger. Men sånn er det jo. Jeg har hatt en egen musikalsk vei, for å si det sånn, sier Tusen bitar-regissør Magnus Gertten, som heller sverget til Led Zeppelin. For ham og medregissør Stefan Berg, som også står bak dokumentaren Like a Rolling Stone og vokste opp med 60-tallsrocken, var ikke Björn Afzelius’ bensinstasjon-CD’er noe de naturlig omfavnet. - Nei, det er først under arbeidet med denne filmen at jeg har blitt betatt av hans musikk. Før syntes jeg mye var ganske… dårlig, innrømmer Berg. - Jeg syntes det var ganske “trasigt” med Hoola Bandola, […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.