Regissørene av Afzelius-dokumentaren mente musikken hans var «trasig»

- Jeg syntes det var forferdelige sanger. Men sånn er det jo. Jeg har hatt en egen musikalsk vei, for å si det sånn, sier Tusen bitar-regissør Magnus Gertten, som heller sverget til Led Zeppelin. For ham og medregissør Stefan Berg, som også står bak dokumentaren Like a Rolling Stone og vokste opp med 60-tallsrocken, var ikke Björn Afzelius’ bensinstasjon-CD’er noe de naturlig omfavnet. - Nei, det er først under arbeidet med denne filmen at jeg har blitt betatt av hans musikk. Før syntes jeg mye var ganske… dårlig, innrømmer Berg. - Jeg syntes det var ganske “trasigt” med Hoola Bandola, […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X