Kvinneguidenguiden: «Han tisser i rumpa mi. Er det farlig?»

De aller beste diskusjonene fra hele Norges favorittforum.

b
a

Det er mulig dette er kjønnsfascisten i oss som snakker, men vi drister oss til følgende påstand: Kvinner bruker mer tid enn menn til å diskutere hverdagslige ting på internett. I alle fall er forumet Kvinneguiden alltid blant de øverste treffene i Google, uansett om du har søkt «tatoveringsstudio, Oslo», «Salsa Tequila lyrics» eller «hvordan fjerne tatovering» – spørsmålet har 99 prosent sikkert blitt stilt på Kvinneguiden. Sannsynligvis har det blitt besvart også. Det krever ofte noen runder om rettskriving og beskyldninger om slett foreldreskap, men til slutt er det alltid en eller annen som vet, si, hvordan man skal tolke § 39 i avtaleloven eller vet hva Raymond Johansen heter på snapchat.

Så, i et anfall av tom tips-innboks og treg internettdag, bestemte vi oss for å samle det aller beste på dette Vår Tids Agora skråstrek Delfi-orakel. Her er er de mest givende trådene vi har funnet, representert ved trådtittel og første innlegg. Det anbefales på det aller sterkeste å klikke deg inn og delta i debatten. Vi starter i forumets knallsterke «samliv»-seksjon, hvor man kan lufte frustrasjon over håpløse kjærester, diskutere relasjoner og spørre om råd.

«Han tisser i rompa mi – er det farlig?»                                            

Skjermbilde 2014-09-11 kl. 12.36.27 Ja, KAN det egentlig det? Forumet er splittet og krever mer informasjon om det de synes høres ut som «en salig røre». Trådstarter forteller villig om det hun kaller «champagnen» og får både ris og ros for sin åpenhet.

Beste svar:

«Syns det burde være litt grenser innen soverommets fire vegger jeg. Går an å oppføre seg som folk der og.»

«Krangel med dverg»

Skjermbilde 2014-09-11 kl. 12.37.06

Et friskt oppspill! Mange reagerer på holdningen til trådstarter, andre på bruken av ordet «dverg», men de aller fleste holder seg til å diskutere hva som er minst sympatisk av «frekke dverger» og folk som sitter i kassa.

Tar du lange skritt og presser foten forsiktig ned for å spare på skoene?

Skjermbilde 2014-09-11 kl. 12.39.25

«Er vi mennesker dyr?»

Skjermbilde 2014-09-11 kl. 12.39.57

Som det blir betimelig påpekt av flere i denne tråden: Trådstarter har ikke tenkt på elefant og nakenrotte. De har jo ikke pels, men er dyr. Uten at det nødvendigvis legger debatten død.

«Æsj….»

Skjermbilde 2014-09-11 kl. 12.40.46

En diskusjon som snur 180 grader med en gang, da første svar lyder «Syns buser er godt, jeg» og oppfordrer til å spise dem på badet eller når man er alene hjemme.

«Øivind Vogt – Deilig!!!»

 «Bare jeg som synes han er DØDSDEILIG? Han har litt hipstertendenser, men det gjør ikke noe. Synes han virker avslappet og saklig, selv om han kanskje har litt «kjekkas»-tendenser. Liker det blonde håret, og at han ikke ser altfor veltrent ut. Hva synes dere? Lurer på hvor høy han er …»

«Lik lukt på fis – jeg og samboer»

Skjermbilde 2014-09-11 kl. 12.42.23

Boblere:

Er Obama den nye Hitler?

Vi bare spør.

«Nå er våren her. Skal du kle deg som en hore?»

Altså, vi bare spør.

«Betatt av Rune Øygard»

Kjør debatt!

Men, hei! Nå har vi gitt deg masse tråder. Gi noe tilbake, da vel. Del dine beste forumtips i kommentarfeltet!

kvinneguiden