Jaime Pesaque: – Piscoteket skal lære folk å elske mat fra Peru

Peruansk mat er i vinden som aldri før. Matinteresserte skryter av sin lidenskap for mat fra Peru, trendy restauranter overgår hverandre i å hevde at kjøkkenet er «peruansk-inspirert», og Perus nasjonalrett – ceviche – har snart så stor allmenn interesse at den er klar for de olympiske leker. Jaime Pesaque er en av de viktigste i utviklingen av det moderne peruanske kjøkkenet, og er i Oslo for å sette opp menyen på Piscoteket, en peruansk restaurant som om få uker skal åpnes i de gamle lokalene til Badstugata. Han forelsket seg i matlaging da han som ung gutt fikk hjelpe […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X