Foto:

Bildeserie: Grillfest i Børsparken

Børsparken, som tidligere var åpen for alle, har de senere år vært inngjerdet. Mange av de som tidligere vanket i parken blir derfor invitert tilbake til en årlig grillfest, i regi av Kirkens Bymisjon og Møtestedet. Bedrifter i nærområdet engasjerer seg og stiller opp med mat, drikke og personell. I år er femte år på rad det arrangeres grillfest i Børsparken. Skranglebein fra Pen Jakke spilte! Seriøst! Vi var på plass med kamera og knipset et knippe grillfestfotos. Sjekk ut i galleriet under. [nggallery id=823]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X