Apples katastrofepresentasjon: Stor, knivsikker iPhone og klokke som streamer hjerterytmen din

Apple presenterte nye produkter i går kveld, og bestemte seg for å streame presentasjonen med kinesisk dubbing som lydspor. Ikke et vondt ord om Kina, men det var irriterende, og man har tidligere kunnet forvente mer av Apple. Sannsynligvis har en tekniker eller tre fått sparken i dag. Produktene Apple viste fram var iPhone 6 og en ny helseklokke, kalt “Apple Watch”. iPhone 6 kommer i to størrelser: Større (4,7”, den gamle er 4”) og Enda Større (5,5”). Klokka kommer med sensorer som gir mer eller mindre vanlig helseklokkefunksjoner, i tillegg til at du kan live-streame hjerterytmen din til venner. […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.