I anledning Googles 16-årsdag: Her er de beste søketreffene

Søkemotoren så sitt lys den 4. september 1998 da Larry Page og Sergey Brin startet sitt utopiske prosjekt. Siden den gang har vi grått, lett, og aller mest lollet oss skakke takket være disse to (og folk som Jon Rafman). Vi har brukt ettermiddagen til å søke (har egentlig sluttet å bruke Google, seff, det ER jo 2014) og her de lolleste, mest treffende og BESTE søketreffene vi fant. (via @kjtlslt)    

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X