NATT&DAGs store diett-test: Vi spiste bananer i en uke og ble kvalt i vårt eget avfall

DREP MEG, herre Konge, men ikkje med graut! Så å si alle i Norge har alle forutsetninger for å ha et sunt og godt kosthold. Antagelig har det aldri noensinne vært lettere. Kunnskap om mat og ernæring er like tilgjengelig som lettfordøyelig. Og maten er billig. Likevel skriker vi etter informasjon om hvordan vi kan avvike fra det fornuftige utgangspunktet. Såkalte eksperter selger oss råd om å faste flere dager uka, innbille oss allergier, kutte ut viktige næringskilder, leve kun på væske – og så videre, igjen og igjen, stadig nye produkter, i stadig merkeligere kombinasjoner, med varierende begrunnelser og nye innpakninger og hashtagger. Samtidig lider rundt […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.