NATT&DAGs store diett-test: Vi spiste bananer i en uke og ble kvalt i vårt eget avfall

DREP MEG, herre Konge, men ikkje med graut! Så å si alle i Norge har alle forutsetninger for å ha et sunt og godt kosthold. Antagelig har det aldri noensinne vært lettere. Kunnskap om mat og ernæring er like tilgjengelig som lettfordøyelig. Og maten er billig. Likevel skriker vi etter informasjon om hvordan vi kan avvike fra det fornuftige utgangspunktet. Såkalte eksperter selger oss råd om å faste flere dager uka, innbille oss allergier, kutte ut viktige næringskilder, leve kun på væske – og så videre, igjen og igjen, stadig nye produkter, i stadig merkeligere kombinasjoner, med varierende begrunnelser og nye innpakninger og hashtagger. Samtidig lider rundt […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X