Foto: Lisa Bjorheim

Siste dag på Øyafestivalen: Regn, Mac DeMarco, Bryan Ferry og Todd Terje!

Det er bare pyser som lar seg plage av litt regn, og det gjorde selvsagt ikke noe for å forpurre NATT&DAGs upåklaelige humør den siste dagen på Øyafestivalen. Akkurat da vi ikke trodde stemningen og festivalen kunne bli noe bedre kom Todd Terje på scenen og rundet hele festivalspillet. Nok snakk, se bildene og gråt/le: [nggallery id=817]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X