Foto: Ingeborg Løvlie

Bildeserie: Øyavorspiel på toppen av DNB-bygget

Dæven steike, vi hadde Øya-vors på toppen av DNB-bygget midt oppi Barcode og greier torsdag og fredag forrige uke, og formelig NØT utsikten langt pokker ut i oslofjorden. Det var NICE! Vi nøt mye knalle lyder rett inn i øregangene også, kan du tro! Stella Mwangi var der! Sisi var der! Izabell var der! (Og vi er bare SÅVIDT i gang!) Ingebjørg Bratland var der! Trekk pusten: Verdens beste rockeguttfenomen, <3 <3 <3 HJERTESLAG <3 <3 <3, var der! Arshad Maimouni var der! Thea & The Wild var der! Zawadi, Daniel Kvammen og Morudes var der! Var DU der? Det […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X