Foto:

Øya-vorspiel fredag: Sisi, Stella Mwangi, Izabell og Ingebjørg Bratland

Vi gjentar fjorårssuksessen med Øya-vorspiel på toppen av DNB-bygget i Bjørvika. I samarbeid med Universal blir det fredag konserter med Sisi, Stella Mwangi, Izabell og Ingebjørg Bratland. Sjekk ut vår utelivsapp for å få listeplass! NB! Det er Øya-vorspiel m/ utsikt over fjorden torsdag også, med Arshad Maimouni, Thea & The Wild, Hjerteslag, Zawadi, Daniel Kvammen og Morudes. Se bilder fra fjorårets arrangement nederst i saken. Sisi er vår udiskutable souldronning, og slapp tidligere i sommer sitt debutalbum «Don't Fall In Love». Her hjemme er Stella Mwangi best kjent for sin Grand Prix-seier i 2011 og den påfølgende megahiten «Haba Haba». […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X