Foto:

Bildeserie: Øya i 3D

Teknologien har kommet langt, ass! Like fullt ser vi HAUGEVIS av fotoserier fra svære arrangementer hvor mindreverdige nyhetsformidlere tror det er godt nok å avbilde begivenhetene i kun TO lusne dimensjoner. Hvor er oppfinnsomheten, follkents? Hvor blir det av skaperkraften? Følger dere ikke med i timen? Det gjør vi, så vi skjøt Øya i 3D. Følg med her, 'a:

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X