Foto: Christian Belgaux

Okkultokrati: Alene i natten

– Vi prøver å appellere bredt, men det går jo faen ikke. Okkultokrati blir stadig overrasket over at deres insisterende og brutale primalpunk ikke omfavnes av den norske folkesjela. Selv ikke «masse gitarsoloer» og «klær som folk kjenner igjen» – faktorer de selv mener burde gjøre dem til en «instant hit» – har ført dem noe nærmere målet om å bli innlemmet i rekken av folkekjære artister. SE OGSÅ: SNIKLYTT: NYTT OKKULTOKRATI-ALBUM – Forrige skive var jo en rein rockeskive. Trodde alle likte det, jeg? Vi så for oss at det var sikreste vei til festivalturné rundt om i Norge, […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X