Hva skal vi gjøre med all den norske fisken?

Torsdag fikk den norske fiskenæringen seg en skikkelig slap in the face. Den russiske statsministeren Dmitrij Medvedev kunne meddele at blant Russlands sanksjoner mot vesten, vil de i ett år stanse all import av fisk – noe som selvsagt rammer fiskenasjonen Norge hardt. «Shieeett fiske» tenkte gigantprodusenter som Salmar, Cermaq og Marine Harvest, og utvilsomt rant det et par groteske gloser ut av mang en lokal fisker rundt om i landet også. Hva faen skal vi gjøre med all fisken vår nå? Fiskeriminister Elisabeth Aspaker (H) beroliget neppe mange med sin pressemelding der hun uttalte: "Det er nå særlig viktig […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X