Wünderbaums, lydbok og baconpølse: En enklere hverdag med FpU?

I forbindelse med regjeringens forestående budsjettkonferanse, ble leder for Fremskrittspartiets ungdomsparti, Atle Simonsen, utfordret av Aftenposten til å foreslå endringer til dagens statlige pengebruk. Det endte i en rekke forslag som alt i alt skulle spare velferdsstaten for 20 milliarder i utgifter. Og på spørsmål om hva disse pengene skulle brukes til, var ikke Simonsen i tvil: «Det viktigste for Frp er å kutte i skatter og avgifter. Det ligger i vårt DNA.» De 20 milliardene som plutselig ble dratt ut av FpU-hatten skal altså brukes på skattekutt. Og på infrastruktur. 10 milliarder på hver, hvis Simonsen får det som […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X