Wünderbaums, lydbok og baconpølse: En enklere hverdag med FpU?

I forbindelse med regjeringens forestående budsjettkonferanse, ble leder for Fremskrittspartiets ungdomsparti, Atle Simonsen, utfordret av Aftenposten til å foreslå endringer til dagens statlige pengebruk. Det endte i en rekke forslag som alt i alt skulle spare velferdsstaten for 20 milliarder i utgifter. Og på spørsmål om hva disse pengene skulle brukes til, var ikke Simonsen i tvil: «Det viktigste for Frp er å kutte i skatter og avgifter. Det ligger i vårt DNA.» De 20 milliardene som plutselig ble dratt ut av FpU-hatten skal altså brukes på skattekutt. Og på infrastruktur. 10 milliarder på hver, hvis Simonsen får det som […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.