Øya-onsdag: Proviant Audio, Queens of the Stone Age og helt sjukt dyre pølser.

Herregud, første dag med Øyafestival og hjernekapasiteten vår er allerede redusert med 200%. Tøyenparken kler Øyafestivalen, eller er det Øyafestivalen som kler Tøyenparken? Uansett, det var grønt, mye folk, men chill og rolig stemning, sedvanlig dyr øl og helt INSANELY dyre pølser. 100,- for denne lille sniken, UTEN tilbehør. Se bildene! [nggallery id=810]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X