Foto: Christian Belgaux

Bildeserie: Mayhem live i Sveits

Mayhem fyller tretti år og spiller på Øya i kveld, kompis! Det er LITE grunn til å tro at det ikke blir fett med stor F, stor E og, eh, ja, stor T og T! Vi var og så dem i Sveits i juni, og det var ikke kjipt. Vi hang backstage med bandet og dro hjem til bassisten Necrobutcher i Follo etterpå og skrev en diger sak om verdens viktigste blackmetallband. Den kan du lese i augustnummeret av NATT&DAG som er ute AKKURAT NÅ! Les mer om det nye nummeret her og stikk og plukk det opp i et stativ nær […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X