Unna vei! 14 bilder av journalister som tester segway

1. juli trådde 183 lovendringer i kraft i Norge. Blant dem fjerning av foreldelsesfristen for flere av straffelovens mest alvorlige forbrytelser, redusert fedrekvote i foreldrepermisjonen, endringer av sykemeldingsordningen, strengere tobakkregulering og endring av arbeidsgiveravgiften – for å nevne noe. Og, ja, forresten… en liten greie til: SEGWAAAAAAAAY! Hå hå! Hvor mange ganger har du ikke vært på storbyferie i utlandet, sett turister med sykkelhjelm suse rundt på guidet segway-tur og tenkt «så det er slik frihet ser ut»? Vel, ståhjulingens status som utopisk utenlandsforlystelse er nå forbi. Men før du løper til din nærmeste  forhandler av motorisert livsglede, kunne det […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.