Trendy taxfree-nytt: Nå kan du kjøpe «hipster-vin» på Gardermoen

Perfekt for deg som er sykt nørd.

b
a

Har du noen gang drukket hvitvin og følt opplevelsen var for lite preget av desperat reklamebyrå-taktikk? Da har vi gladnyhet til deg. Den franske vinprodusenten William Fèvre har spurt seg «Hva er det kidsa digger?» og lanserer nå en egen «hipster edition» av sin Chablis.

Nyvinningen kjennetegnes, så vidt vi kan se, av en unik flaskedesign: Hvit ugjennomsiktig, med diverse grønne hipstereffekter (f.eks. sykkel og bart) og gøyale ord, samt et hjerte med teksten «Hipster edition». Og best av alt? Den er dekket av noe UV-greier og lyser i mørket!

Vinen er ifølge produsenten planlagt solgt over så og si hele Europa, også i Norge. Vi kom over den i tax free-butikken på Gardermoen og vet ikke om (når!) den kommer på polet.

Vi prøvde å spørre 1881 om kontaktinfo til en hipsterekspert for å få noen uttalelser om opplegget, men må ha skjedd noe tull for vi fikk bare snapchatten til en fyr i redaksjonen og han så bare tomt ut i luften, ristet på hodet og gjentok «resignasjon» og «avmakt» en tjue, tredve ganger.

Så, TJA, hva mer skal man si? Snurr pressemelding!

WILLIAM FÈVRE RIDES THE HIPSTER WAVE.

After the success of the limited edition “I love Chablis” WILLIAM  Fèvre is launching a new collector packaging in a non-conformist and creative spirit: the Hipster edition Chablis. The bottle, which is entirely decorated with ultraviolet ink, reveals itself under black light. And for connected consumers a QR Code gives access to 360° animation. Another innovation is a transparent level indicator on the back of the bottle which allows to see the level of the wine.  Born in the 50′s the Hipster trend is an independent, progressive, creative and off-beat thinking which reflects the will to live each minute with the highest intensity. Aged for 8 months in stainless steel vats, this 2013 Chablis will also win you over by its refined bouquet of citrus and acacia, its richness and minerality that are characteristic of the appellation. This is a collector bottle to absolutely acquire  from April 15th in lounge bars, clubs, restaurants and retailers which distribute William Fèvre wines.

lol. Dette er for øvrig et OK tidspunkt å minne om at NATT&DAGs store posørutgave fortsatt finnes i stativer i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger.

chablislumnoirerecto 10534478_10154331735465408_5152810219293809473_n