Foto: Martin Gedde-Dahl

Trendy taxfree-nytt: Nå kan du kjøpe «hipster-vin» på Gardermoen

Har du noen gang drukket hvitvin og følt opplevelsen var for lite preget av desperat reklamebyrå-taktikk? Da har vi gladnyhet til deg. Den franske vinprodusenten William Fèvre har spurt seg «Hva er det kidsa digger?» og lanserer nå en egen «hipster edition» av sin Chablis. Nyvinningen kjennetegnes, så vidt vi kan se, av en unik flaskedesign: Hvit ugjennomsiktig, med diverse grønne hipstereffekter (f.eks. sykkel og bart) og gøyale ord, samt et hjerte med teksten «Hipster edition». Og best av alt? Den er dekket av noe UV-greier og lyser i mørket! Vinen er ifølge produsenten planlagt solgt over så og si […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.