Populær patriotisk luksus: Gullbelagte «Putin-phones» utsolgt på én dag

Produktet «Supremo Putin», en gullbelagt iPhone 5s med Putins ansikt inngravert på dekselet, fra den russiske produsenten Caviar Phones, fikk en del oppmerksomhet da det ble lansert forrige uke. I utgangspunktet kunne det virke usannsynlig at det ville finnes et marked for å betale 147 000 rubel, nærmere 27 000 kroner, for et gyllent Putin-ansikt på telefonen sin. Nå melder imidlertid Russian Times at eventuelt skepsis var ubegrunnet. Det russiske markedet har kastet seg over smarttelefonene, og produsenten ble kvitt alle 44 samme dag som de ble lagt ut for salg. Og kjøperene var ikke hvem som helst, forteller de: En […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt, og i motsetning til røkla tar vi ikke en krone for arbeidet vårt.

Personvernserklæringen vår kan leses her.