Foto: Red Bull

Nobody puts grime in da corner: Elijah & Skilliam er sjangerens nye posterboys

Hvis enhver epoke og by kan defineres av en egen musikksjanger, vil totusentallets London stå i grimens tegn. Sjangeren, som har sitt opphav fra garage, dancehall, hip hop og drum n’ bass, har via piratradioer, klubber og blogger banet veien fra Øst-Londons mursteinsjungel til hyppig radiorotasjon og verdensherredømme for artister som Dizzee Rascal og Wiley. På slutten av totusentallet, rundt da UK Funky var langt mer gjeldende, hadde likevel den enestående sjangeren mistet noe av sin appell. Elijah & Skilliam hadde imidlertid fortsatt klokketro på den. Gjennom en felles kjærlighet til grime, stiftet duoen et vennskap på tvers av gangen […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.