Hør disko-smakebit fra Lemaitres kommende EP

Ulrik og Ketil tar det tilbake til dansegulvet.

b
a

I januar tok de norske gutta i Lemaitre med seg en haug med låtskisser til Silver Lake i Los Angeles for å finpusse det som med tiden har blitt den fire-spor lange EP-en Singularity. Utgivelsen inkluderer blant annet en gjesteopptreden fra Coold Kids-rapperen Chuck Inglish, og slippes førstkommende tirsdag  via plateselskapet Astralwerks. Allerede nå kan du dog sjekke ut en aldri så liten smakebit i form av den danseglade og LOLO-gjestede singelen «Wait».

– Vi har jobbet lenge med denne EPen, og er veldig stolte av det vi har laget. Vi er glad vi kan gi fansen en liten smakebit med å gi ut «Wait» nå – låta som nok er mest «disko» på utgivelsen. Det er stor variasjon i groove og tempo på Singularity, med alt fra 89BPM til 154BPM, hvor denne er mye nærmere ting vi har gjort før, forteller Lemaitre-halvdel Ulrik Denizou Lund.