Festivus kom tidlig i år!

Snart kan vi forhåpentligvis sprite opp Instagram og tekstmeldinger med Seinfeld-emojis.

b
a

Som vi har skrevet tidligere, er en ny oppdatering av emoji-standarden rett rundt hjørnet, men med litt flaks kommer Instagram/SMS-bruken din også til å bli preget av et annet hyggelig tillegg i nærmere framtid. Etter å ha vært et fantasifoster på nettsiden Seinfeldemoji.com, har Kevin McCauley og Jason Richards (mannen bak Twitter/Instagram-hyllestkontoene @seinfeld2000) nemlig laget en fungerende emoji-app med 42 mer eller mindre Seinfeld-inspirerte ikoner.

Emojiene – som dessuten inkluderer andre random ikoner som Barack Obama og Walter White fra Breaking Bad – venter for tiden på godkjenning fra Apple. Med tanke på den legendariske TV-seriens nylige 25-årsjubileum, ser vi likevel ingen grunn til at du ikke snart skal få muligheten til å svare på masete SMS-er med et surt Newman-ansikt.

Og til alle som lurer: Ja,emojiene inkluderer en cashmeregenser.

seinfeld2

Seinfeldemoji.com