Foto: Christian Belgaux

– Du e ikkje herifrå. Inntrykk og bildeserie fra Bygdalarm.

Fyffaen, det er kjekt og fint uti fjorden borti det der litt ubestemmelige vestlandet! Fjong utsikt fra hotellbaren, drøyt inkluderende lokalbefolkning, ugjennomtrengelige lokale dialekter og en hel haug med møbelfabrikker. Høres ikke DET fett ut? Vi dro på Bygdalarm og drakk alt ølet vi fant, testet den grønne festivaldrinken og den lokale cideren, snublet ut i fjorden, hatet de ubrukelige jævlene fra nabyobygda Norheimsund (FYSJ! SPYTT!), ble utfordret til slåsskamp av de mest dritings lokale tullingene, prøvde å requeste Eazy-E i diskoteket og spiste en slags juletallerken. Vi fikk ikke spilt på den (tilsynelatende) nedlagte minigolfbanen. :( Men men! "Kjenner […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X