– Du e ikkje herifrå. Inntrykk og bildeserie fra Bygdalarm.

Vi så to konserter og drakk tolv tusen øl på Norges mest pittoreske festival.

b
a

Fyffaen, det er kjekt og fint uti fjorden borti det der litt ubestemmelige vestlandet! Fjong utsikt fra hotellbaren, drøyt inkluderende lokalbefolkning, ugjennomtrengelige lokale dialekter og en hel haug med møbelfabrikker. Høres ikke DET fett ut?

Vi dro på Bygdalarm og drakk alt ølet vi fant, testet den grønne festivaldrinken og den lokale cideren, snublet ut i fjorden, hatet de ubrukelige jævlene fra nabyobygda Norheimsund (FYSJ! SPYTT!), ble utfordret til slåsskamp av de mest dritings lokale tullingene, prøvde å requeste Eazy-E i diskoteket og spiste en slags juletallerken. Vi fikk ikke spilt på den (tilsynelatende) nedlagte minigolfbanen. :( Men men!

«Kjenner du en som heter Kenneth?»

Hårreisende idiotiske ting ble sagt! Noen tok STOFF! Mange folk med akustisk gitar spilte! Rockeguttfenomenet Hjerteslag leverte med BRAM og BRASK (i alfabetisk rekkefølge), Vilde Tuv beviste med margin herfra langt tilbake til åttitallet at hun er Norges eneste interessante singer-songwriter, folk hadde jæææævlig mye caps både fram-fram, bak-fram og sidelengs-bak – vi så imidlertid ikke en eneste Compton-caps, apropos Eazy-E – vi satte til livs et hundretalls egg og hadde det i det hele tatt KJEMPEKJEKT.

bygdeneger

«Kjenner du en som heter Kenneth?» ble ropt inn i en av båsene på hotelltoalettet. Folk fortalte fryktelige historier om hoggorm, uttrykte kjærlighetserklæringer til bartendere, anklaget hverandre for å lukte hamburger («Kom igjen no, Harald! Du kan ikkje stå og gni deg oppetter fyren heile kvelden bare fordi han luktar hamburgar!»), vi fant et hemmelig toalett på hotellet med edgy linoleum, topp stemning og svarte dolokk. NICE.

Vi tok ca. tusen bilder. Her kommer noen: