Bildeserie: Trænafestivalen

Trænafestivalen arrangeres i Norges minste kommune, 33 nautiske mil og minst to båtturer unna nærmeste del av fastlandet. Husøy har 400 innbyggere, midnattsol og én Joker som er siesta-stengt midt på dagen. Det er også Norges eldste fiskevær og en av Norges mest ettertraktede turistattraksjoner. Vi knipset noen bilder av stemningen på den lille festivaløya i nord.

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X