VM i fotballåter – de beste musikkvideoene

Endelig er det VM. Vi har gjort vår jobb og plukket ut de beste fotballåtene, sånn at du kan ha noe å se på mens du sitter sitrende i sofaen helt frem til neste kamp, eller ha noe å nynne på der du sykler tilforlatelig ned mot Kontraskjæret, hvor du kan stå i kø i en time, for så å KANSKJE komme inn til det forjettede land av overpriset øl og det flyktige, forvirrede samholdet som skapes når hundrevis av fotballtilhengere finner sammen foran en kjempstor skjerm. Finnes det egentlig noe vakrere? Ja. Denne videoen av chilenske minearbeidere, for eksempel, […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X