Videopremiere: J. Bayou – «Protector»

Etter forrige ukes hyggelige låtpremiere, er Fredrikstads store sønn J. Bayou nå også klar med musikkvideoen til "Protector". Laget av gladgutta i Wonghunnah Frames (aka Christian Bastiansen og Michael Ray Vera Cruz Angeles) som en slags videreføring med happy ending for de vonbrotne kvinnene fra singelens cover. - Fra øyeblikket jeg laget Protector har jeg hatt et håp om at videoen skulle bli like usminket og ærlig som selve låta. Nå som den endelig er ferdig føler jeg Christian Bastiansen og Michael Angeles har laget en estetisk vakker video med fantastiske performances av jentene som virkelig nådde opp til forventningene […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.