Videopremiere: J. Bayou – «Protector»

Etter forrige ukes hyggelige låtpremiere, er Fredrikstads store sønn J. Bayou nå også klar med musikkvideoen til "Protector". Laget av gladgutta i Wonghunnah Frames (aka Christian Bastiansen og Michael Ray Vera Cruz Angeles) som en slags videreføring med happy ending for de vonbrotne kvinnene fra singelens cover. - Fra øyeblikket jeg laget Protector har jeg hatt et håp om at videoen skulle bli like usminket og ærlig som selve låta. Nå som den endelig er ferdig føler jeg Christian Bastiansen og Michael Angeles har laget en estetisk vakker video med fantastiske performances av jentene som virkelig nådde opp til forventningene […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X