VIDEO: Slippfest for Posørutgaven på Gudruns

Å LØ, vi koste oss på slippfest på Gudruns forrige uke! Vi har bilder som beviser det (HER og HER), men en video sier som kjent mer en to bildeserier, så her er en snutt fra festen – MED MUSIKK! Stikk den, fotopionér Joseph Nicéphore Niépce, din fordømte NEPE. Her er noen forventede tilbakemeldinger: «En filmatisk reise i Oslos dulgte fest og moro-miljø» - Per Haddal, tidligere Aftenposten «Ikke bare en film om menneskene som befolker vår lille by, men også en hyllest til luktene, lydene, og kanskje særlig smakene som forvaltes i denne underlige byen som ingen forlater  før man […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt, og i motsetning til røkla tar vi ikke en krone for arbeidet vårt.

Personvernserklæringen vår kan leses her.