Søndag Summarum: Keiseren kaster klærene!

Ukas kroppshysteri 1: Det har skjedd før. Nå skjer det igjen. Norske kjendskvinner har kastet klærene for Marcel Lelienhofs linser på oppdrag for ELLE. Dagbladet skriver: “Caroline «Fotballfrue» Berg Eriksen, Mia Gundersen, snowboard-kjører Silje Norendal, Ida Fladen, og redaktør i Elle Decoration, Live Brekke, stiller alle opp lettkledd, og snakker om kroppsfiksering." Vanlige folk kler av seg i VG i protest mot kroppshysteriet, nå følger kjendisene etter i ELLE og Dagbladet. For en tabloid bredside mot kroppshysteriet! Eller er det egentlig det? Etter en nærmere titt på bildene og uttalelsene, er det vanskelig å ikke se dette som en hyllest […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X