Søndag Summarum: – Buttselfie er litt artig og litt ironisk

Ukas positivt overrasket på egne vegne: Bra jobba, VG! Mangler bare smilefjeset. Vi synes dette er et ypperlig ingress-grep, og håper dere begynner å bruke det over hele fjøla: “Ny toppsjef i Statoil. VG var på pressekonferanse!” “Bønder protesterer mot regjeringen. VG lagde kommentar!”, “Mann funnet død i Oslo. VG skrev artikkel! :-)” Ukas trend: Som unge og en del av internettgenerasjonen følger vi Aftenpostens kulturseksjon for å finne ut av hva som er kult, og denne uken er det buttselfien – “belfien” – vi har måttet ta innover oss. Det er vanskelig å skrive presist her vi står i doggie lokalene våre […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X