Søndag Summarum: – Buttselfie er litt artig og litt ironisk

Ukas positivt overrasket på egne vegne: Bra jobba, VG! Mangler bare smilefjeset. Vi synes dette er et ypperlig ingress-grep, og håper dere begynner å bruke det over hele fjøla: “Ny toppsjef i Statoil. VG var på pressekonferanse!” “Bønder protesterer mot regjeringen. VG lagde kommentar!”, “Mann funnet død i Oslo. VG skrev artikkel! :-)” Ukas trend: Som unge og en del av internettgenerasjonen følger vi Aftenpostens kulturseksjon for å finne ut av hva som er kult, og denne uken er det buttselfien – “belfien” – vi har måttet ta innover oss. Det er vanskelig å skrive presist her vi står i doggie lokalene våre […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.