Rumensk hacker fengslet for å ha lekket Bush-malerier

En rumensk datanerd «kjent» under nickene Guccifer og Small Fume (fett navn) – i «virkeligheten» en taxisjåfør med navnet Marcel Lazar Lehel – skal ha blitt dømt til fire års innesitting etter å ha blitt huket i januar bl.a for å ha knabbet den tidligere amerikanske presidenten George W. Bushs fotografier av sine forvirrende malerier over internett – deriblant de sterke baderom-aktmaleriene du ser rett over denne teksten. Vi aner ikke hvordan det der hackeropplegget funker men tommel opp til taxisjåføren for å ha giddet stresse. Les også: George W. Bush avduker sine portretter av Putin, Blair og andre verdensledere Lehel la seg […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.