Rumensk hacker fengslet for å ha lekket Bush-malerier

En rumensk datanerd "kjent" under nickene Guccifer og Small Fume (fett navn) - i "virkeligheten" en taxisjåfør med navnet Marcel Lazar Lehel - skal ha blitt dømt til fire års innesitting etter å ha blitt huket i januar bl.a for å ha knabbet den tidligere amerikanske presidenten George W. Bushs fotografier av sine forvirrende malerier over internett - deriblant de sterke baderom-aktmaleriene du ser rett over denne teksten. Vi aner ikke hvordan det der hackeropplegget funker men tommel opp til taxisjåføren for å ha giddet stresse. Les også: George W. Bush avduker sine portretter av Putin, Blair og andre verdensledere Lehel la seg […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X