Shitrich
Foto: Espen Cook

Opptur på opiater: Soloalbum fra Bromstad Billionaires´ Shitrich

I 2009 så det lyst ut for Trondheims-rapperne Bromstad Billionaires. Shitrich og Soinner spilte på flere festivaler, ble spilt på radio og skulle utgi debutalbum. Aldri har amfetamin-metaforene florert så hypping blant sørlandsungdom enn under Bromstad-konserten på Hove den sommeren, og alt lå an til en lang istid så fort støvet la seg.  Hvorvidt det var uenigheter om veien videre eller vansker med å gripe hypen når den dukket opp er kanskje ikke så viktig, men det ble i hvert fall stille. Og stille var det i noen år, før Shitrich begynte å røre på seg igjen, blant annet med […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X