Shitrich
Foto: Espen Cook

Opptur på opiater: Soloalbum fra Bromstad Billionaires´ Shitrich

I 2009 så det lyst ut for Trondheims-rapperne Bromstad Billionaires. Shitrich og Soinner spilte på flere festivaler, ble spilt på radio og skulle utgi debutalbum. Aldri har amfetamin-metaforene florert så hypping blant sørlandsungdom enn under Bromstad-konserten på Hove den sommeren, og alt lå an til en lang istid så fort støvet la seg.  Hvorvidt det var uenigheter om veien videre eller vansker med å gripe hypen når den dukket opp er kanskje ikke så viktig, men det ble i hvert fall stille. Og stille var det i noen år, før Shitrich begynte å røre på seg igjen, blant annet med […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.