«Noen jenter kjenner bare ikke sin egen verdi»

Få norske artister kroppsliggjør uttrykket "almost famous" mer enn Jørgen Johnsen. Fredrikstads mildt sagt obskure musikersønn, som ved flere anledninger har vært på nippet av å vippe over i offentlighetens stjernelys, men av én eller annen grunn fortsatt kun er en spennende snakkis for spesielt interesserte. Etter debutalbumet Drum og den lystige godlåta "Hand Me Down" som Name i 2009, er han nå derimot tilbake med nytt sound, nye livserfaringer og ikke minst nytt artistnavn. J. Bayou spiller blant annet på hans sterke bånd til New Orleans, og lanseres for massene i form av MER-releasen "Protector" . En gripende opplevelse […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.