Møt de nyfødte tvillingene Raekwon og Ghostface Killah

Wu-Tang Clan is for the children!

b
a

Det ropte Ol’ Dirty Bastard da han stormet scenen under Grammy-utdelingen i ’98. Og nå har det jaggu kommet noen ekte Wu-Tang-barn til verden: Raekwon melder nemlig via Instagram at to nyfødte tvillinggutter får navnene Raekwon og Ghostface Lieberman. Awww<3

Etternavnet deles for øvrig med den israelske utenriksministeren Avigdor Lieberman, men det vites ikke om den ultranasjonalistiske jøden faktisk er faren til Wu-Tang-tvillingene. Uansett, se for dere lille Raekwon og Ghostface sykle rundt på Staten Island (der de helt sikkert bor) mens de rapper tekstene til sine navnebrødre. Og en vakker dag blir de kanskje rappere selv, sånn som A$AP Rocky, som også er oppkalt etter en hiphop-legende (Rakim fra Eric B. & Rakim). Eller kanskje de blir mobbet og ender opp med å hate Wu-Tang Clan?:( Det avhenger nok mye av hvordan sommerens A Better Tomorrow og ikke minst Once Upon a Time in Shaolin ender opp med å bli. Uansett kommer de til å være takknemlige for at ikke en av dem ble hetende Ol’ Dirty Bastard.

Screen shot 2014-06-16 at 10.38.08 AM