Møt de nyfødte tvillingene Raekwon og Ghostface Killah

Det ropte Ol' Dirty Bastard da han stormet scenen under Grammy-utdelingen i '98. Og nå har det jaggu kommet noen ekte Wu-Tang-barn til verden: Raekwon melder nemlig via Instagram at to nyfødte tvillinggutter får navnene Raekwon og Ghostface Lieberman. Awww<3 Etternavnet deles for øvrig med den israelske utenriksministeren Avigdor Lieberman, men det vites ikke om den ultranasjonalistiske jøden faktisk er faren til Wu-Tang-tvillingene. Uansett, se for dere lille Raekwon og Ghostface sykle rundt på Staten Island (der de helt sikkert bor) mens de rapper tekstene til sine navnebrødre. Og en vakker dag blir de kanskje rappere selv, sånn som A$AP […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X