Møt de nyfødte tvillingene Raekwon og Ghostface Killah

Det ropte Ol’ Dirty Bastard da han stormet scenen under Grammy-utdelingen i ’98. Og nå har det jaggu kommet noen ekte Wu-Tang-barn til verden: Raekwon melder nemlig via Instagram at to nyfødte tvillinggutter får navnene Raekwon og Ghostface Lieberman. Awww<3 Etternavnet deles for øvrig med den israelske utenriksministeren Avigdor Lieberman, men det vites ikke om den ultranasjonalistiske jøden faktisk er faren til Wu-Tang-tvillingene. Uansett, se for dere lille Raekwon og Ghostface sykle rundt på Staten Island (der de helt sikkert bor) mens de rapper tekstene til sine navnebrødre. Og en vakker dag blir de kanskje rappere selv, sånn som A$AP […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.