Kodak moments fra Paradise-finalefesten

Vi dro med engangskamera på Paradise Hotel-deltakernes finalefest og har EKSKLUSIVE bilder av slåsskampen.

b
a

Hele verdens favoritt-realityprogram avsluttet sin sjette sesong i går, med et festivitas-arrangement på «Mona Lisa Huset» i hovedstaden. Den mest åpenbare kandidaten til å vinne hele driten vant seff – Aurora slapp kula og rullet ut med 100,000 spenn.

Da kula traff gulvet og spenningen lå TYKKEST i luften ble det naturligvis håndgemeng i salen. «Alt er fiksa!» ropte Lorden. «Stikk og drit deg ut!» var responsen fra et uenig hold, og det hele utviklet seg raskt til klassisk klammeri før hele gjengen ble slengt på dør. Vi prøvde å ta så gode bilder som mulig av opptøyene, men måtte jo bestille drinker også så vi fikk dessverre ikke fotos av kjøtt som treffer kjøtt. :(

Men flotte bilder ble det lell! Sjekk ut, ‘a:

 

PS. Apropos fest: KOM PÅ FESTEN VÅR IKVELD DA. PPS. Slåsskamp garanteres ;);)