Junis beste film-happenings

Selv om juni, og sommeren generelt, står i blockbusterens tegn, skjuler det seg også noen mindre perler i 2D-oppløsning i årets første virkelige sommermåneden. Her er tre filmer du bør på kino, og et jubileum du burde flagge for: Det er meg du vil ha 13. juni får kinopublikummet gleden av å se hvilken dyktig skuespiller Andrea Bræin Hovig er. Filmens 54 minutter kretser nesten utelukkende rundt et transkribert intervju med en lærer som forelsker seg i sin 15 år gamle elev. Møtet med læreren er tidvis sjokkerende, tidvis sympativekkende. Selv om filmen i seg selv kanskje ikke er fantastisk, er […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X