– Jeg sluttet aldri, jeg er bare syv år for sen til jobb

Det var ikke mange som forsto hva Dave Chappelle tenkte på, da han i plutselig forsvant fra innspillingen av tredje sesong av populære Chappelle's Show på Comedy Central. Etter mediestorm med blant annet spekulasjoner om pykiske problemer, ble det klart at han ikke kom tilbake. En avgjørelse som skal ha kostet ham omkring  50 millioner dollar. Siden har Chappelle stort sett holdt seg utenfor rampelyset og vært svært sparsom med å gi intervjuer. Det var derfor en del spenning knyttet til hans besøk hos David Letterman. I løpet av det femten minutter lange intervjuet slipper han ikke unna spørsmål om […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X