Helgens utelivsanbefalinger

Som vanlig finner du NATT&DAGS daglige anbefalinger av utstillinger, konserter, klubber og annet uteliv i vår byguide-app. Er du heldig kan du til og med vinne til deg konsertbilletter og gjestelisteplasser og greier! Har du ikke fått lastet den ned enda, sier du? Les hvordan du gjør det HER, da! Helga for øvrig kommer til å preges av disse arrangementene:

Les også: NATT&DAG kommer i buksene dine 


TORSDAG 5. JUNI

Yes
Sentrum Scene
450,-
Torsdag returnerer de gamle progrockerne atter en gang til Norge og Sentrum Scene. De har kanskje ikke sølvkapper lenger, og vokalist Jon Anderson er ute av bandet for lenge siden, men de skal spille The Yes Album, Close to the Edge og Going for the One i sin helhet. Kan bli fett nok det!

Yes-band

Paradise Hotel-finale
Mona Lisa Huset
100,-
Den villeste ansamlingen mennesker møtes på mektige Mona Lisa Huset for å feire at en eller to av de har vunnet litt mye penger på torsdag. Fra 23:00 er det åpent for allmuen, og dresskoden er «pen». Frister det med et gjensyn med legender som Labi, Aurora og sikkert 10 nyutdannede bartendere fra Grabbarna Grus i Magaluf, har du muligheten nå!

Morgenbladets sommerfest
Blå
Minikonsert med Bugge Wesseltoft. Jordbær og vin til de første gjestene. Pølser fra Strøm-Larsen. Spør etter «Piano man»!

Kulturhuset har bursdag
Kulturhuset fyller ett år og byr på underholdning, overraskelser og fabelaktig selskap.

Boblere (sjekk NATT&DAG-appen for mer info):
Anana på Dattera til Hagen
Nisennenmondai (JP) på Revolver
Boys Noize (DE) på The Villa
Doc L Junior på Jaeger

FREDAG 6. JUNI

NATT&DAG lanseringsfest
Gudruns
Årets første offisielle sommerhelg starter med at sommerutgaven av NATT&DAG slippes løs på gata. Dette feirer vi med en skikkelig bakgårdsfest på Gudruns fredag 6. juni! I samarbeid med Slottsfjell og Kastellnatt.

Boska og Lars Hvidsten (Kastellnatt) spiller. Dette blir 1000 prosent sikkert megarågøy! Les mer om arrangementet og det nye nummeret HER!
lanseringsfest

The Beatniks
Olsen på Bryn
200,-
The Beatniks er en av de lengstlevende gruppene i norsk rocks historie. De er fremdeles svært aktive og har bred appell til alle som liker musikk med følelse, fantasi og røtter. Solide musikere og bredt repertoar gjør at de fremdeles er etterspurte, har vi hørt. Her er de:
beatniks

Pogo Loco
Leiligheten
50,-
Tradisjonen tro lager Pogo Loco ellevill retromania-fest m/80-tallet i fokus. Her blir det både undergrunn og hits fra 80-tallet. Artister du kan forvente å høre i en eller annen variant er: Madonna, Frankie, Prince, Blondie, Duran, Depeche, Cure, a-Ha, Clash, New Order, Bowie, Talking Heads, Yello og U2 for å nevne noen. DJs er Deadswan, T1 og Uncle Seabeard.

Boblere (sjekk NATT&DAG-appen for mer info):
John Talabot (ES) på Jaeger
Lanseringsfest for Dank 7 på Kunstnernes Hus
Mile High Club @ Badstugata
DJ Boge & Girson på Sawol
Tiger Woods (IT)/De Fantastiske To på Dattera til Hagen


LØRDAG 7. JUNI


Musikkfest Oslo 2014
Overalt
Lørdag 7. juni går startskuddet for festivalsommeren når det igjen er duket for Musikkfest Oslo. Musikkfest (eller Musikkens dag som vi fortsatt liker å kalle dagen) er som vanlig en jungel av artister og scener, så det anbefales sterkt å ta en nærmere titt på hjemmesidene HER for å skaffe seg en viss oversikt. Gjør deg klar masse gratis musikk og en heldag i salongberuset tilstand!
musikkfest

Norges Wrestlingforbund presenterer: Ungt Blod
Trikkehallen på Kjelsås
Dette er dagen hvor wrestlingen i Norges yngre garde skal vise seg frem for publikum. Vi siterer arrangørene: -Enten du bruker showene som månedens høydepunkt sammen med hele familien eller som vorspiel sammen med gjengen, er et wrestlingshow en perfekt opptur som tar for seg hele spekteret av følelser. Spenningen før hver kamp, sinnet når noen forsøker å jukse, engasjementet når kampen er som hetest, og gleden når din favoritt vinner. Opplevelsen av spektakulær og adrenalinfylt action rett foran nesetippen din er rett og slett fantastisk!

Full Of Hell/Disciples of Christ/Higgs Boson
Blitz

Det blir FORT OG GÆLI, TUNGT OG DRØYT og TOPP STEMNING med amerikanske Full Of Hell fra kanonlabelet a389, backet opp av Oslo-powerviolencecrewet Higgs Boson. Mildt sagt garantert mer POW enn noenting som skjer under samme kvelds Musikkfest Oslo-arrangement. Åtti kroner i døren. Dresskode «ikke ta med hund». Hør på de folka her, ‘a:

 

Bladfyk: ENO – årets tidsskrift
Last Train

Den kjekke gjengen i ENO feirer (berettiget!) sin egen fortreffelighet og kåring til årets tidsskrift ved å ralle i vei om sportslighet og musikalitet, ad idrettstemaet i siste nummer. Starter 16:00 og varer til 18:00. Ta med godt humør! Dette er muligens et bilde av ENO-redaksjonen:

eno-redaksjonen

Boblere (sjekk NATT&DAG-appen for mer info):
DÂM FUNK på BLÅ
Get Dancy/Marble Pools på Parkteatret

SØNDAG 8. JUNI

Haust – Fall 7″ Releasekonsert
Last Train
100,-
Haust er tilbake med 7″er singelen Fall! Det blir en aften dedikert til psykedelisk punkrock og dyrkelse av dyret i mennesket. Kritikerynglingene i Haust har spilt høyt og lavt i Europa og det siste året har de vært på en raptus foret av nye ideer, nye medlemmer og nye uttrykksformer.

Haust ser slik ut:

GOD HELG og lykke til i den urbane jungelen og ikke glem å ha det moro! ;) ;) ;)

X