FKA twigs med ny video

Da vi hørte at FKA twigs ikke skulle komme til Øya likevel begynte vi å gråte her i NATT&DAG-skyskraperen. HELDIGVIS får vi se masse til twigs om dagen, både på forsiden av sommerutgaven til Dazed, samt magasinets egen FKA twigs day! I tillegg går ryktene om at debutalbumet hennes, som slippes på Young Turks 12. august, kommer til å bli dritbra. Og akkurat NÅ fikk tristessen enda et sideslag, med twigs sin nye video for Two Weeks. SNURR FILM:

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X