– Det brasilianske politiet er trent som dyr

– Under protestene kaster jeg stein på politiet, bygger barrikader og kaster tilbake gassbombene politiet kaster på oss. “Gabriel”, en student i starten av 20-årene forteller om hvordan han ble en del av det som i opptaktene til VM har vært Brasils mest omtalte gruppering: black bloc-demonstrantene. Han har lenge vært aktiv i protestene, men i det siste har han blitt en del av den voldelige fraksjonen som jevnlig støter sammen med politiet og stjeler stadig flere overskrifter. – Min rolle er å forsøke å holde politiet unna. Jeg prøver også gjøre det som skal til for at gamle og […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X