Plei fotballabstinensen på VM-hviledagen med en film om fotball

Midt oppi et VM som til nå kanskje har vært tidenes beste rent sportslig, med et hinsides målsnitt, et Costa Rica med åtte tidligere eller nåværende tippeligaspillere på laget, og nå også en bitende sjarmør fra Uruguay. Dette VM-et har det meste, men denne fredagen er det hviledag, og hva passer vel bedre enn å pleie VM-abistinensene med å se en fotball-film? Her er fem anbefalinger: The Damned United (2009) Den definitivt beste filmen om fotball er også filmen om den villeste treneren som har eksistert, Brian Clough. The Damned United tar for seg den mildt sagt kontroversielle Cloughs 44 […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X