Foto: Matilde Clemetsen

Bildeserie: Sommerøya 2014

Var du ikke på Sommerøya på Sukkerbiten  i helgen? Skjerp deg! Det ble SPEL, kan du tro! Heldigvis var vi der og tok (ca.) en million bilder av alle de flotte folka som var ute med ansiktene sine og trippet og trappet og danset og svinset til musikk under "elektronika"-paraplybegrepet. Sjekk ut, 'a! ;) ;) [nggallery id=794]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X