Foto: Christian Belgaux

Bildeserie: Rune Rudberg på The Scotsman

Puben The Scotsman feirer denne uka at de har holdt ut 40 år midt i utelivshelvete på Karl Johan. Det fortjener selvsagt en skikkelig feiring, og skotten kan stolt presentere et konsertprogram bestående av blant annet Christian Ingebrigtsen, Gaute Ormåsen og Torgeir og kjendisene – alt sammen helt gratis. Og i går var det altså mannen man bare blir pent nødt til å innrømme at er Norges eneste rockestjerne, mannen som sannsynligvis både har spilt flest konserter og ligget med flest damer her i landet: Rune Rudberg. Vi så for oss kø helt ned til NATT&DAG-skyskraperen og dampende allsang som sild […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X