Bildeserie: Odd Nerdrum i fengsel

Odd Nerdrum ble i går dømt til 20 måneders fengsel for skatteundragelse. Hvordan blir livet bak murene for den 70 år gamle kjortelkledde kunstneren? Her i NATT&DAG-skyskraperen tar vi samfunnsoppdraget på alvor og har følgelig prøvd å finne svaret på det spørsmålet. Hvordan, spør du? Ved å photoshoppe "Selvportrett i gylden skrud" inn i kjente fengsels-scener, vel! Kjør kitsch, folkents!

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X