Bildeserie: Kjendiskvinner kaster klærne!

Det mener kjendiskvinner som kaster klære i aviser og magasiner. Magasinet ELLE kunne i går melde om at et knippe norske kjendiskvinner igjen kaster klærne i deres siste utgave: Linnea Dale, Fotballfrue, Ida Fladen, snowboardkjører Silje Norendal og ikke minst: Live Brekke, redaktør i ELLE Decoration, alle kaster de klærne. De gjør det av "estetiske årsaker", for å "snakke ut om kroppspresset" og fordi det gir en "frihetsfølelse". Men norske kjendiser er selvsagt ikke de eneste som kaster klærne. Vi har funnet frem bilder av noen mye mer kjente kjendiskvinner som kaster klærne, nemlig utenlandske kjendiskvinner! – Å kaste klærne gir […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X