Bildeserie: Kjendiskvinner kaster klærne!

– Lite klær er estetisk vakkert.

b
a

Det mener kjendiskvinner som kaster klære i aviser og magasiner. Magasinet ELLE kunne i går melde om at et knippe norske kjendiskvinner igjen kaster klærne i deres siste utgave: Linnea Dale, Fotballfrue, Ida Fladen, snowboardkjører Silje Norendal og ikke minst: Live Brekke, redaktør i ELLE Decoration, alle kaster de klærne. De gjør det av «estetiske årsaker», for å «snakke ut om kroppspresset» og fordi det gir en «frihetsfølelse».

Men norske kjendiser er selvsagt ikke de eneste som kaster klærne. Vi har funnet frem bilder av noen mye mer kjente kjendiskvinner som kaster klærne, nemlig utenlandske kjendiskvinner!

– Å kaste klærne gir meg en frihetsfølelse, sier Snooki på vei ut til søpla med masse klær. Jersey Shore-stjernen synes det er uestetisk å ha masse klær flytende rundt i leiligheten.

snooki-kasterklærne

Jessica Biel kaster bare klærne hvis hun føler seg komfortabel med det. Her er hun nydusjet og fin, på vei ut i søpla med undertøy og sokker hun har vokst fra, samt matrester og annet rask.

jessica-biel-kasterklærne

– Jeg er mye mer avslappet i forhold til kropp nå enn for noen år siden, sier Jennifer Garner på telefon til NATT&DAG, rett etter at hun har kastet et knippe sexy nattkjoler.

jennifer-garner-kasterklærne

Amy Winehouse kunne heller ikke fordra overflødige mengder klær mens hun var i live. Her kaster hun store deler av vintergarderoben fra ’09.

amy-winehouse-kasterklærne

Kristen Stewart på vei til en gjenvinningsstasjon med en pose full av klær hun ikke har bruk for lenger. «Miljøvern er sexy!» sier hun til paparazziene mens hun kaster klærne.

kristen stewart

Pamela Anderson med en eske full av sine ikoniske røde badedrakter. «Jeg er en sterk kvinne», tenker hun mens hun kaster dem.

pamela-anderson-kaster klærne

Snooki kaster klærne igjen!!

snooki2

Playgirl Holly Madison har bygget karriere på kleskasting. Nok en dag på kontoret for Holly!

holly madison-kasterklærne

En flau Selena Gomez triller ut resultatet av kombinasjonen for mye vin og Ebay-auksjoner.

selena-gomez-kasterklærne

Viktig og riktig, kjendiskvinner ;)