Bildeserie: Kjendiskvinner kaster klærne!

Det mener kjendiskvinner som kaster klære i aviser og magasiner. Magasinet ELLE kunne i går melde om at et knippe norske kjendiskvinner igjen kaster klærne i deres siste utgave: Linnea Dale, Fotballfrue, Ida Fladen, snowboardkjører Silje Norendal og ikke minst: Live Brekke, redaktør i ELLE Decoration, alle kaster de klærne. De gjør det av "estetiske årsaker", for å "snakke ut om kroppspresset" og fordi det gir en "frihetsfølelse". Men norske kjendiser er selvsagt ikke de eneste som kaster klærne. Vi har funnet frem bilder av noen mye mer kjente kjendiskvinner som kaster klærne, nemlig utenlandske kjendiskvinner! – Å kaste klærne gir […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.