Bildeserie: «ALL BLACKS ARE BRILLIANT» og andre sørafrikanske tabloidoverskrifter

I boka «FROZEN CHICKEN TRAIN WRECK» har han samlet 100 reklameplakater for Sørafrikanske tabloider. Med sin enkle utforming og oppmerksomhetskrevende budskap er slike plakater et umiskjennelig trekk ved gatebildet i landets byer. Arkene klistres på stolper, bygninger og hvor enn ellers det er plass, og byttes hver ettermiddag – for å reklamere for neste morgens aviser. Plakater som disse har eksistert i Sør-Afrika siden 1800-tallet, men har tatt av og blitt mer spissformulerte de siste tiårene. Årsaken sies å være tabloidiseringen av landets presse siden Apartheid-regimet ble opphevet – de tradisjonelle fullformat-avisene har i stor grad blitt utkonkurrert av tabloider […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X