Bildeserie: 40 stygge renessanse-babyer

Det sies man i renessansen fikk en fornyet forståelse for menneskelig skjønnhet. Men var den egentlig dette sivilisatoriske og kunstneriske høydepunktet folk påstår? Har du noen sinne sett på malerier fra renessansen og tenkt over hvor lubne og rare folk ser ut? Eww. Tumblr-bloggen Ugly Renaissance Babies har i årevis jobbet med å revidere det forherligende bildet vi har av epoken, ved å samle de styggeste, ekleste og dårligst malte småtassene 13-, 14- og 1500-tallet hadde å by på.

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X