Badstugata stenger dørene. Nytt, originalt konsept på vei

På lørdag er det definitivt slutt for det tidvis så dansbare stedet i Luna Parks gamle lokaler. Den offisielle avslutningsfesten vil bestå av Badstugatas eget DJ-Crew i tillegg til  Liggelørdag, VoleoXX og Aron & Natalie. Men også i kveld er det fullt opplegg og avslutning på stedet.  Vi spurte Gaute Drevdal om hva som skjer borti den lille gatestubben over Torggata. Hvorfor avslutter dere Badstugata-konseptet nå? – Det har vært et veldig morsomt år siden oppstarten i januar i fjor, og det er fett å se at folk ennå trekker til Badstugata hver helg. Oslo trenger et sted med like […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X