Vinn festivalpass til Only Connect 2014

Jepp, til helgen arrangeres det en egen festival dedikert til ideene til den innflytelsesrike britiske forfatteren J.G. Ballard (1930-2009). Det blir konserter med blant annet Carter Tutti, Carmen Villain og Stian Westerhus, eget filmprogram på Cinemateket, performance og foredrag på Kunstnernes Hus og masse annet spennende. Sjekk ut fullt program her. J.G. Ballard (1930-2009) skrev i yttersonene av science fiction-sjangeren, men istedenfor å tenke ut fjerntliggende galakser gikk han inn i det indre rom. Han kommenterte tendenser i samtiden ved å beskrive den nære fremtid. Vår teknologiske mediehverdag fremstår i dag slik den ble beskrevet av Ballard for førti år siden. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X